Aug 10, 2010

Jump jump jump

Another oldie since I still haven't taken any photos of my new garment. I think this jumpsuit is the best thing I've ever made, I'm really proud of it! I's made out of some lightweight denim I found at a second hand store, so it was really cheap too.

I stop working on thursday, so then the blog will probably be updated more often!

4 comments:

  1. a really lovely jumpsuit design! when i think "jumpsuit" i don't expect much diversity but you gave this one surprisingly pleasant details!

    ReplyDelete
  2. åh, jätttefin!! ser verkligen välsydd ut. supersnygg :D

    ReplyDelete
  3. Alltså, du och lillasystern din är ju smått fantastiska bägge två. Jag är redan en smula för'lskad i din blogg. Du gör allt det där jag vill men som jag inte har tid med eftersom jag borde vara vuxen och sånt. (hatar att man vid 22 års ålder måste tänka på att försörja sig och inte kan ligga och sy med datorn på magen och tänka på fina saker man vill pyssla. faaaast, jag älskar ju mina jobb så jag ska inte klaga så mycket). Känner dock att jag är jäkligt avundsjuk på dina syskills. Jag vill också ha egengjorda klänningar! Kan jag inte vara er storasyster? Så¨kan vi pyssla, sy, knåpa, rita och greja ihop! Jag har ju också långt, blont hår som brukar ligga i en fläta över axeln eller som en boll på huvudet. Är dock inte van att ha småsyskon så jag kanske kan bara petas in lite mittimellan er och så struntar vi i att jag är 22? Vad tror du? :)

    ReplyDelete